Advertisement

Καμπούλ : Το ISIS ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση σε τέμενος στην ... / Πόσο κοστίζουν οι πιο ακριβές μεταγραφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου

Καμπούλ : Το ISIS ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση σε τέμενος στην ... / Πόσο κοστίζουν οι πιο ακριβές μεταγραφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου. کابل) είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη του αφγανιστάν, με πληθυσμό που υπολογίζεται σε τρία περίπου εκατομμύρια (εκτίμηση για το έτος 2005: Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα που οι γυναίκες μπορούν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να έχουν ξεσκέπαστο το πρόσωπο τους! Η πρεσβεία των ηπα στην καμπούλ άρχισε να καταστρέφει έγγραφα. Aποσύρει το προσωπικό της από το γραφείο της στην καμπούλ. Μαχητές των ταλιμπάν μπήκαν χθες κυριακή στην καμπούλ και ο αφγανός πρόεδρος άσραφ γάνι εγκατέλειψε το αφγανιστάν, για να αποφευχθεί, όπως είπε, «λουτρό αίματος».

Τουλάχιστον 40 τραυματίες σε συγκρούσεις στα περίχωρα της καμπούλ. Εικόνες που έχουν ήδη γραφτεί με μαύρη γράμματα στην ιστορία των ηπα. Η είσοδος των ταλιμπάν στην καμπούλ ανέτρεψε όλους τους αμερικανικούς υπολογισμούς, που όπως ανέφερε το forbes ήθελαν την κατάληψη της αφγανικής πρωτεύουσας να μην συμβαίνει πριν από τον. Ωστόσο, στην καμπούλ επικρατεί αναταραχή, καθώς πολλοί άνθρωποι επιχείρησαν να πάρουν τις οικονομίες τους, να αγοράσουν φαγητό και να επιστρέψουν στις οικογένειές τους. Με δάκρυα στα μάτια, η μητέρα του ενός πιλότου περιέγραψε στον alpha στα όσα πέρασε ο γιος της στην καμπούλ.

Σε συναγερμό η Καμπούλ - 103 νεκροί και 235 τραυματίες ...
Σε συναγερμό η Καμπούλ - 103 νεκροί και 235 τραυματίες ... from www.tanea.gr
Άλλοι τρέχουν μανιωδώς γύρω από το κέντρο της καμπούλ, μιας πόλης περίπου 5 εκατομμυρίων ανθρώπων, εκτελώντας υποχρεώσεις της τελευταίας στιγμής πριν εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Μέλη του αμερικανικού στρατού έστησαν «περίμετρο ασφαλείας» στο διεθνές αεροδρόμιο της καμπούλ, όπου μετέβη και ανασυντάσσεται το προσωπικό της αμερικανικής πρεσβείας καθώς. Πληροφορίες αυτήκοων μαρτύρων κάνουν λόγο για πτώση τριών ανθρώπων που έκαναν τρομακτικό θόρυβο όταν έπεφταν στο έδαφος. Ξεκίνησαν την εκκένωση της πρεσβείας στην καμπούλ οι ηπα καθώς προελαύνουν οι ταλιμπάν. Πυροβολισμοί ακούγονται στην καμπούλ, καθώς η πόλη καταλαμβάνεται από τους ταλιμπάν. Στα είδη προς καταστροφή συμπεριλαμβάνονται «αντικείμενα που φέρουν τον λογότυπο της πρεσβείας ή του. Η καμπούλ είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη του αφγανιστάν, με πληθυσμό που υπολογίζεται σε for faster navigation, this iframe is preloading the wikiwand page for καμπούλ. Ωστόσο, στην καμπούλ επικρατεί αναταραχή, καθώς πολλοί άνθρωποι επιχείρησαν να πάρουν τις οικονομίες τους, να αγοράσουν φαγητό και να επιστρέψουν στις οικογένειές τους.

Μέλη του αμερικανικού στρατού έστησαν «περίμετρο ασφαλείας» στο διεθνές αεροδρόμιο της καμπούλ, όπου μετέβη και ανασυντάσσεται το προσωπικό της αμερικανικής πρεσβείας καθώς.

Στην πλατεία κοτζιά… ο έλληνας πολίτης που θέλει να ζήσει την εξωτική εικόνα της καμπούλ, πλημμυρισμένη από ταλιμπάν, δεν χρειάζεται να κάνει ζάπινγκ στα δελτία ειδήσεων. Έτσι σώθηκαν οι δυο έλληνες. Πληροφορίες αυτήκοων μαρτύρων κάνουν λόγο για πτώση τριών ανθρώπων που έκαναν τρομακτικό θόρυβο όταν έπεφταν στο έδαφος. Σε δήλωσή τους οι εξτρεμιστές αναφέρουν ότι δεν σκοπεύουν να καταλάβουν την καμπούλ με τη βία. Ωστόσο, στην καμπούλ επικρατεί αναταραχή, καθώς πολλοί άνθρωποι επιχείρησαν να πάρουν τις οικονομίες τους, να αγοράσουν φαγητό και να επιστρέψουν στις οικογένειές τους. Ξεκίνησαν την εκκένωση της πρεσβείας στην καμπούλ οι ηπα καθώς προελαύνουν οι ταλιμπάν. Η αμερικανική πρεσβεία στην καμπούλ ετοιμάζεται να καταστρέψει ευαίσθητα έγγραφα οι ταλιμπάν ελέγχουν πλέον την δεύτερη και τρίτη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν και. Ντόμινο από την απόφαση των ήπα να αποσύρουν τις δυνάμεις τους. Πυροβολισμοί ακούγονται στην καμπούλ, καθώς η πόλη καταλαμβάνεται από τους ταλιμπάν. Με δάκρυα στα μάτια, η μητέρα του ενός πιλότου περιέγραψε στον alpha στα όσα πέρασε ο γιος της στην καμπούλ. Μέλη του αμερικανικού στρατού έστησαν «περίμετρο ασφαλείας» στο διεθνές αεροδρόμιο της καμπούλ, όπου μετέβη και ανασυντάσσεται το προσωπικό της αμερικανικής πρεσβείας καθώς. کابل) είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη του αφγανιστάν, με πληθυσμό που υπολογίζεται σε τρία περίπου εκατομμύρια (εκτίμηση για το έτος 2005: Η πρεσβεία των ηπα στην καμπούλ άρχισε να καταστρέφει έγγραφα.

Στην πλατεία κοτζιά… ο έλληνας πολίτης που θέλει να ζήσει την εξωτική εικόνα της καμπούλ, πλημμυρισμένη από ταλιμπάν, δεν χρειάζεται να κάνει ζάπινγκ στα δελτία ειδήσεων. Η πρεσβεία των ηπα στην καμπούλ άρχισε να καταστρέφει έγγραφα. Η καμπούλ είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη του αφγανιστάν, με πληθυσμό που υπολογίζεται σε for faster navigation, this iframe is preloading the wikiwand page for καμπούλ. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα. Σε δήλωσή τους οι εξτρεμιστές αναφέρουν ότι δεν σκοπεύουν να καταλάβουν την καμπούλ με τη βία.

Καμπούλ: Επίθεση «καμικάζι» σε κτίριο της αστυνομίας ...
Καμπούλ: Επίθεση «καμικάζι» σε κτίριο της αστυνομίας ... from www.tovima.gr
Η είσοδος των ταλιμπάν στην καμπούλ ανέτρεψε όλους τους αμερικανικούς υπολογισμούς, που όπως ανέφερε το forbes ήθελαν την κατάληψη της αφγανικής πρωτεύουσας να μην συμβαίνει πριν από τον. Πυροβολισμοί ακούγονται στην καμπούλ, καθώς η πόλη καταλαμβάνεται από τους ταλιμπάν. Η πρεσβεία των ηπα στην καμπούλ άρχισε να καταστρέφει έγγραφα. Με δάκρυα στα μάτια, η μητέρα του ενός πιλότου περιέγραψε στον alpha στα όσα πέρασε ο γιος της στην καμπούλ. Δύο εκατομμύρια επιπλέον εμβολιασμοί για ασφαλέστερο χειμώνα. Πληροφορίες αυτήκοων μαρτύρων κάνουν λόγο για πτώση τριών ανθρώπων που έκαναν τρομακτικό θόρυβο όταν έπεφταν στο έδαφος. Ωστόσο, στην καμπούλ επικρατεί αναταραχή, καθώς πολλοί άνθρωποι επιχείρησαν να πάρουν τις οικονομίες τους, να αγοράσουν φαγητό και να επιστρέψουν στις οικογένειές τους. Τουλάχιστον 40 τραυματίες σε συγκρούσεις στα περίχωρα της καμπούλ.

Η αμερικανική πρεσβεία στην καμπούλ ετοιμάζεται να καταστρέψει ευαίσθητα έγγραφα οι ταλιμπάν ελέγχουν πλέον την δεύτερη και τρίτη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν και.

Ωστόσο, στην καμπούλ επικρατεί αναταραχή, καθώς πολλοί άνθρωποι επιχείρησαν να πάρουν τις οικονομίες τους, να αγοράσουν φαγητό και να επιστρέψουν στις οικογένειές τους. Ωστόσο, στην καμπούλ επικρατεί αναταραχή, καθώς πολλοί άνθρωποι επιχείρησαν να πάρουν τις οικονομίες τους, να αγοράσουν φαγητό και να επιστρέψουν στις οικογένειές τους. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα. Άλλοι τρέχουν μανιωδώς γύρω από το κέντρο της καμπούλ, μιας πόλης περίπου 5 εκατομμυρίων ανθρώπων, εκτελώντας υποχρεώσεις της τελευταίας στιγμής πριν εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Η πρεσβεία των ηπα στην καμπούλ άρχισε να καταστρέφει έγγραφα. Πόσο κοστίζουν οι πιο ακριβές μεταγραφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου Στα είδη προς καταστροφή συμπεριλαμβάνονται «αντικείμενα που φέρουν τον λογότυπο της πρεσβείας ή του. Με δάκρυα στα μάτια, η μητέρα του ενός πιλότου περιέγραψε στον alpha στα όσα πέρασε ο γιος της στην καμπούλ. Κλείσιμο με άνοδο και δύο ρεκόρ για 4η συναπτή συνεδρίαση. Οι ταλιμπάν έφτασαν στην καμπούλ και οι ηγέτες τους έσπευσαν στο προεδρικό μέγαρο για διαβουλεύσεις με κυβερνητικούς αξιωματούχους, προκειμένου να συμφωνήσουν σε μια ομαλή. Οι ταλιμπάν μπήκαν στην καμπούλ. Παγκόσμιο σοκ προκαλούν οι εικόνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το αεροδρόμιο της καμπούλ. کابل) είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη του αφγανιστάν, με πληθυσμό που υπολογίζεται σε τρία περίπου εκατομμύρια (εκτίμηση για το έτος 2005:

Ένας θάνατος και 419 νέα κρούσματα ανακοινώθηκαν την παρασκευή (13/8). Ωστόσο, στην καμπούλ επικρατεί αναταραχή, καθώς πολλοί άνθρωποι επιχείρησαν να πάρουν τις οικονομίες τους, να αγοράσουν φαγητό και να επιστρέψουν στις οικογένειές τους. Παγκόσμιο σοκ προκαλούν οι εικόνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το αεροδρόμιο της καμπούλ. Η πρεσβεία των ηπα στην καμπούλ άρχισε να καταστρέφει έγγραφα. Εικόνες που έχουν ήδη γραφτεί με μαύρη γράμματα στην ιστορία των ηπα.

Αφγανιστάν: Απίστευτες εικόνες στο αεροδρόμιο της Καμπούλ ...
Αφγανιστάν: Απίστευτες εικόνες στο αεροδρόμιο της Καμπούλ ... from kontranews.gr
Χιλιάδες κάτοικοι της καμπούλ προσπάθησαν να εγκαταλείψουν εσπευσμένα την πόλη και πολλοί εξ αυτών προσπάθησαν να πάνε στο διεθνές αεροδρόμιο. Ξεκίνησαν την εκκένωση της πρεσβείας στην καμπούλ οι ηπα καθώς προελαύνουν οι ταλιμπάν. کابل) είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη του αφγανιστάν, με πληθυσμό που υπολογίζεται σε τρία περίπου εκατομμύρια (εκτίμηση για το έτος 2005: Ντόμινο από την απόφαση των ήπα να αποσύρουν τις δυνάμεις τους. Με δάκρυα στα μάτια, η μητέρα του ενός πιλότου περιέγραψε στον alpha στα όσα πέρασε ο γιος της στην καμπούλ. Aποσύρει το προσωπικό της από το γραφείο της στην καμπούλ. Δύο εκατομμύρια επιπλέον εμβολιασμοί για ασφαλέστερο χειμώνα. Άλλοι τρέχουν μανιωδώς γύρω από το κέντρο της καμπούλ, μιας πόλης περίπου 5 εκατομμυρίων ανθρώπων, εκτελώντας υποχρεώσεις της τελευταίας στιγμής πριν εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Χιλιάδες κάτοικοι της καμπούλ προσπάθησαν να εγκαταλείψουν εσπευσμένα την πόλη και πολλοί εξ αυτών προσπάθησαν να πάνε στο διεθνές αεροδρόμιο.

Δύο εκατομμύρια επιπλέον εμβολιασμοί για ασφαλέστερο χειμώνα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα. Ξεκίνησαν την εκκένωση της πρεσβείας στην καμπούλ οι ηπα καθώς προελαύνουν οι ταλιμπάν. Παγκόσμιο σοκ προκαλούν οι εικόνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το αεροδρόμιο της καμπούλ. Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα που οι γυναίκες μπορούν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να έχουν ξεσκέπαστο το πρόσωπο τους! Ανησυχία προκαλεί η προέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν, με την επίθεση στην καμπούλ να θεωρείται ζήτημα ημερών. Η είσοδος των ταλιμπάν στην καμπούλ ανέτρεψε όλους τους αμερικανικούς υπολογισμούς, που όπως ανέφερε το forbes ήθελαν την κατάληψη της αφγανικής πρωτεύουσας να μην συμβαίνει πριν από τον. Η αμερικανική πρεσβεία στην καμπούλ ετοιμάζεται να καταστρέψει ευαίσθητα έγγραφα οι ταλιμπάν ελέγχουν πλέον την δεύτερη και τρίτη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν και. Σε δήλωσή τους οι εξτρεμιστές αναφέρουν ότι δεν σκοπεύουν να καταλάβουν την καμπούλ με τη βία. Η πρεσβεία των ηπα στην καμπούλ άρχισε να καταστρέφει έγγραφα. Οι ταλιμπάν μπήκαν στην καμπούλ. Ωστόσο, στην καμπούλ επικρατεί αναταραχή, καθώς πολλοί άνθρωποι επιχείρησαν να πάρουν τις οικονομίες τους, να αγοράσουν φαγητό και να επιστρέψουν στις οικογένειές τους. کابل) είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη του αφγανιστάν, με πληθυσμό που υπολογίζεται σε τρία περίπου εκατομμύρια (εκτίμηση για το έτος 2005:

Posting Komentar

0 Komentar